O marce
Ziarna Małej Czarnej pochodzą z niewielkich gospodarstw i rodzinnych upraw.
Dojrzewają pod okiem doświadczonych plantatorów, którzy wiedzę o kawie przekazują sobie z pokolenia na pokolenie.
Do przygotowania Małej Czarnej zastosowaliśmy tradycyjny proces palenia w piecu bębnowym, który w odróżnieniu od przyspieszonych metod, wydobywa z ziaren pełnię smaku i aromatu.
Kawa Mała Czarna wyróżnia się bogatym smakiem i aromatem, do których chce się wracać.
Dostępna jest w trzech wariantach: kawa mielona, ziarnista i rozpuszczalna, o różnych poziomach intensywności.
Dzięki temu możesz delektować się kawą, jaką lubisz.
Mała Czarna dostępna jest w szczelnych opakowaniach, które pozwalają na długo zachować wszystkie jej właściwości.
Na opakowaniach umieściliśmy oznaczenia takie jak poziom intensywności, sugerowane sposoby parzenia oraz
kraj pochodzenia, aby ułatwić Ci wybór i przygotowanie najlepszej kawy!